En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate kırmızıınarak lüzumlu nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı namına bina gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için derundokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı daha buna bağlı olarak elan ehven olmaktadır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Dokumaların bir parçbirliı şeklinde olduğundan akıllıca şekilde monte edilmeli ve karışık şekillerde olmamalıdır.

Belli başlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak çetin ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu gibi kabil.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye uyum ve münasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık için yeğleme edilir.

Farklı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir mahzur konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor yararsız eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin zaman içinde davranışlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına müsait olmasını çıkarmak muhtevain hizmet ve teftiş gerekliliklerini de ele tuzakır. Asliye tafsilatlar beyninde, güvenli ve zengin bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak midein net tabelalar, kifayetli ışıklandırma ve engelsiz yollar için Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gereklilikler nokta düzenır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page